Wie is Yahete

Ik (Mirjam Plaisier) besloot na de cursus “Op zoek naar je innerlijke kracht” de opleiding tot holistisch coach/therapeut bij Ananta te volgen.

In die tijd ben ik opgeleid tot Reiki Master en heb ik diverse meditatie trainingen afgerond. Ook mocht ik de Munay-Ki inwijdingen ontvangen, daardoor kwam ik in aanraking met het Sjamanisme.

Dat voelde voor mij als thuiskomen, als mijn bestemming hebben bereikt. Om meer verdieping te krijgen heb ik de drie jarige opleiding Sjamanistische Energetisch Healing gevolgd en mijn diploma hiervoor behaald.

In 2017 heb ik de Sensi therapieopleiding afgerond en de opleiding stervensbegeleiding bij N.I.S. (Nederlands Instituut voor Stervensbegeleiding).

Ik mag mij Rouwvrouw noemen, na het volgen van de opleiding Rouwvrouw/Zielenman van Linda Wormhoudt. hierin heb ik mogen leren hoe het is om passende rituele zorg voor de stervende, de gestorvene en de nabestaanden aan te bieden. Meer informatie op de pagina rouwvrouw.

Bij Yahete kan ik mijn kennis van verschillende healing technieken, therapeutische behandelingen, coaching trajecten en sjamanistische levenservaringen bij elkaar laten stromen. Met deze technieken kan ik de behandeling volledig naar wens aanpassen en hulp geven aan mensen met lichamelijke klachten of levensvragen. Ook mensen die grote veranderingen doormaken en begeleiding nodig hebben, ondersteun ik vanuit mijn passie.

De begeleiding kan bestaan uit diverse vormen van holistisch coaching, massage, sjamanistische en energetische healing. Meer informatie over de verschillende technieken vindt je op de pagina begeleiding.