Begeleiding

Bij Yahete werk ik met de volgende begeleidingsvormen.

Reiki

Reiki betekent universele levensenergie. Als je met Reiki werkt maak je verbinding met de oorspronkelijke universele energiebron. Als healer ben ik het kanaal waardoor deze energie naar jou kan stromen. Alles wat leeft heeft deze energie nodig om te kunnen leven, om te groeien en om te herstellen van ziekte of vermoeidheid. Reiki brengt ons zelfgenezend vermogen weer op gang, nadat we dat in de loop van ons leven voor een groot deel zijn kwijt geraakt of geblokkeerd hebben.

Een Reiki behandeling geeft je energie en brengt je weer in balans. Reiki ontspant, heelt en vitaliseert. Reiki heeft een diepgaand effect, dus als je vermoeid bent, een terugkerende klacht hebt of ondersteuning bij problemen wilt, is een Reiki behandeling zeker aan te raden. Maar ook als je niets mankeert is een behandeling zeer ontspannend en blijft het effect nog lang merkbaar.

Ik werk volgens de Reiki methode van Dr Mikao Usui, de grondlegger van Reiki.


Holistische coaching en therapie

Door middel van coaching en therapie bied ik je ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Heb je een levensvraag waar je niet uit komt, behoefte aan verandering of iets wat je blokkeert? Ik kan je hierbij helpen door middel van coachingsgesprekken, creatieve therapie, ademwerk, NLP, regressie en lichaamsgerichte therapie of een combinatie van deze vormen. Samen gaan we op zoek naar datgene wat je nodig hebt en waar je blij van wordt, in alle rust en veiligheid.


Ritueel (levens en stervens)begeleiding

Een ritueel is het stil staan bij en het markeren van een belangrijk punt in je leven. Rituelen kunnen ingezet worden bij verlies, zoals rouwverwerking of stervensbegeleiding, maar ook bij het overgaan naar een andere fase in je leven. Door middel van rituelen kun je op een bewuste manier, in alle aandacht en rust, er een gedenkwaardig moment van maken.


Intuïtieve energie

Buiten al deze verschillende vormen van energetisch energie werk ik ook intuïtief. Door middel van afstemming krijg ik vaak door wat  men nodig heeft aan healing. De behandeling zal hierdoor per persoon verschillend verlopen. De genezing zal altijd plaatsvinden op een maner die bij jou past. Een mooie manier van healen die op jouw lijf geschreven is.


Ontspanningsmassage

Door massage wordt je meer bewust van je lichaam, je gevoelens, gedachten en vooral ook van je spanningen. Vaak voel je spanningsplekken pas als ze aangeraakt worden. De kwaliteit van een massage zit niet in alleen in technische handgrepen. Veel meer gaat het om de kwaliteit van aanraken, om het invoelend vermogen van de masseur en de mogelijkheid om bewust aanwezig te blijven bij de aanraking.

Waar we het meest van genieten is een accepterende aanraking, een gevoel dat je goed bent zoals je bent, dat je niet hoeft te veranderen. Hoe meer je kunt ontvangen en ontspannen hoe fijner je lichaam aanvoelt. Een ontspannen lichaam geeft ontspanning in je gedachten.


Sjamanistische healing

In een sjamanistische healing werk ik met verschillende technieken. Deze variëren van handoplegging en massage tot healing trancereizen. Afhankelijk van je wensen en wat nodig is, kan ik één van deze technieken of een combinatie toepassen.

In de sjamanistische healing wordt altijd met trillingen van de sjamanendrum gewerkt, maar dit kan aangevuld worden met ratel, klankschalen of andere instrumenten en hun trillingen.


Sjamanistische klankhealing

Een sjamanistische klankhealing is een heerlijke sessie om te ondergaan. Je hoeft niets anders te doen dan te liggen en te ervaren.

Ik werk met verschillende muziekinstrumenten en zo nodig met mijn stem, op en om het lichaam heen waardoor er healing komt op die plaatsen waar dit nodig is. De verschillende muziekinstrumenten, met verschillende tonen hebben ieder op hun eigen manier een helende werking. Klanken zorgen voor energiestromen in ons lichaam, waardoor blokkades opgeheven kunnen worden. De geest kan tot rust komen, spieren kunnen ontspannen en er kan verlichting van pijn ervaren worden.

De trillingen van klank hebben een bijzonder effect op het lichaam en werken nog dagen door na een sessie.


Sensi therapie

Deze therapie is erop gericht om de mens in zijn totaliteit te behandelen.
  • Weghalen gifstoffen uit het lichaam (ontgiften met remedies en orthomoleculaire preparaten)
  • Stoppen met het toevoegen van gifstoffen in het lichaam (dieet en allergie meting)
  • Wegnemen van de oorzaken (o.a. remedies)
  • Direct op gang brengen van het proces (o.a. massagetechnieken en emoties vrijmaken)

Zie voor meer informatie de sensi pagina.